Био козметика JĀSÖN®

Био козметиката JASON се появява на пазара през далечната 1959 година, когато група свободомислещи хора решават да се противопоставят на бързоразвиващата се козметична индустрия. Големите козметични компании използват за създаването на своите продукти сериозно количествео химикали, които от своя страна вместо да помагат вредят повече.

Kозметика с изцяло натурални съставки

Така екипът на JASON, вдъхновен от природата и нейните блага, решава да произвежда козметика с изцяло натурални съставки. С времето JASON не променят изконната си концепция, а остават изцяло ангажирани със задачата да предлагат отлични решения за безопасна лична грижа. Био козметиката на JASON е с гарантирани безопасни и деликатни към кожата съставки. Основната им политика е да не употребяват парабени, сулфати, фталати, изкуствени оцветители, ГМО продукти, формалдехид, нефтени продукти и други вредни за здравето съставки.

За лицето, тялото и косата


Козметиката с марка JĀSÖN® предлага продукти за хигиена на лицето, тялото и косата, устна хигиена, продукти за деца и за мъже. Сред био козметиката за коса можете да откриете шампоани и балсами за ежеднвена употреба, стилизиращи продукти и шампоани с терапевтична функция. Серията за мъже на JASON предлага душ-гелове, дезодоранти и кремове за бръснене, а за деца – шампоани и балсами, пасти за зъби без флуорид, както и продукти за слънчева защита. Разнообразието от проудкти JASON е достатъчно голямо, за да удовлетвори всички потребности от качествена био козметика.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube