Qazami- фибри за коса Продукти за прикриване изтъняването на косата

Има много продукти за изтъняла  коса и плешивост на пазара. Някои от тях са фармакологични, а други са козметични. Освен тези, базирани на финастерид и миноксидил. Представяме Ви точните продукти, които служат за скриване на изтъняването на косата.

Някои от тези продукти са наистина вълнуващи, защото след няколко секунди успяват да трансформират човек, страдащ от оплешивяване и следователно с осезаемо изтъняване в личност с красива коса.

Става дума за фибри за коса, продукт, който от няколко години е на пазара и все повече се наблюдава, особено през последните 5 или 6 години. Тази козметика за коса може да се намери на базата на кератин или на базата на памучни микро-фибри. Ние казваме, че последните са тези, които са много популярни, тъй като са с много добро качество и имат предимството да се придържат много по-добре към косата от тези на кератинова основа.

Но как Qazami работи, за да маскира изтъняващата коса?

Това е много просто, този вид влакна веднъж разпръснати по сега лъщящият скалп, но с тук – таме няколко косъмчета, наричана велур, се прикрепват към тънките косъмчета и ги прави много по-дебели. Резултатът е, че изглеждате с коса, както когато сте били млади. Освен това Qazami е доста устойчив на вода, дъжд и пот. Ясно е, че ако Ви намокри  слаб есенен дъжд, продуктът се противопоставя много добре, но ако се окажете в средата на порой, той разбира се ще се отмие. Въпреки всичко това е отлично решение за тези, които страдат от косопад.

За тези, които считат това за дискомфорт, помнете, че дори нормалната козметика, която ползва по-нежния пол, ако бъде подложена на  буря, вероятно няма да устои. Връщайки се към нашите продукти, един от най-добрите е определено Qazami Hair Fibers Make Up, който се предлага в 7 цвята и със сигурност ще намерите този, който е точно за вас.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube