Оригинални мъжки маратонки и обувки: съвети при комбиниране

Тайната на перфектната спортна визия с оригинални мъжки маратонки не е съкровище, пазено векове наред от жадните очи на света. Не, ни най-малкo. Толкова е лесно да отвориш гардероба и за няколко минутки да си готов със цялостна модна концепция за деня.

Звучи идеалистично, нали? Е, за мнозина идеята за откриването на съвършената визия отнема малко (или доста повече) от няколко минутки на ден. Ето защо, за да ви улесним максимално, скъпи мъже, сме подбрали няколко полезни съвета при избора и комбиниране на мъжки обувки с облеклото.

Заложете на класиката – дънките

Чудите се как да създадете идеалната ежедневна визия с главно действащо лице мъжки маратонки?

Няма по-верен отговор от дънките и по-класическа визия от джинсите. Дори и с ретро нотка, изборът на дънки, без значение от кройката, винаги са добро решение за мъжки обувки, особено маратонки.

Не само че създавате очарователно семпла визия, но вече не губите излишно време в пребъркване на гардероба и шкафчето за обувки в търсене на съвършения артикул.

Нещо повече, дънките са чудесно решение за почти всеки тип мъжка обувка. Стоят приятно на класически и спортни обувки, сандали и мокасини, боти и ботуши. Единствената модна грешка, която бихте допуснали е комбинацията на дънки с лачени обувки или плажни чехли!

Не прекалявайте със цветовата схема

Оригиналните цветови схеми в облеклото са едни от най-трудните – понякога дори невъзможни – модни задачи за реализиране. Как да постигнете интересна, неповторима и приятна за окото визия без да заприличате на клоун?

Е, ще се съгласите, че много често изборът на повече от 3 цвята в облеклото може да ви докарат до този слабо търсен ефект. А кой би искал това, нали?

Избягайте от тези пъстър асбурд, като подбирате цветовете в облеклото и обувките си разумно и стилно.

По правило, обувките трябва да са с тон по-тъмни от панталоните.

Ако това е невъзможно за постигане, спрете се на еднакви цветове за горна и долна част, т.е. кафяв панталон и кафяви обувки. За разлика от дънките, които успешно се съчетават с различни тонове, мъжките панталони са с класическа кройка, излъчваща сериозност и елегантност. Ето защо е важно да избирате по-скромни откъм цветове артикули.

Комбинирайте колана с обувките

Нали все пак държите да изглеждате стилно?

Вярваме, че отговорът е огромно „ДА“. Комбинацията между колан и мъжки обувки в еднакъв нюанс ще създаде усещането за хармония, спретнаност и подреденост във визията ви. Носите ли кафяви обувки, подберете колан във възможно най-близкия му нюанс. 

Оригинални спортни маратонки от качествени материали

Ако ви трябват нови, здрави и удобни мъжки маратонки от дишащи материи, разгледайте на нашия сайт denisport.net. Тук ще намерите удобни, качествени и издръжливи на теста на времето модели мъжки обувки и спортни маратонки. Имайте предвид, че липсата на удобство и практичност на модел обувки съвсем няма да допринесе за премахване на усещането за тежест в стъпалата в края на деня.

Винаги избирайте качеството пред евтината цена, за да получите добър продукт, който ще ви кара да се чувствате енергични, усмихнати и доволни през целия ден.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube