Каква е цената за почистване на дюзи с ултразвук

За да може двигателят да работи оптимално е важно горивните дюзи да бъдат редовно почиствани и обгрижвани. Само с едно качествено и детайлно почистване на дизеловите дюзи, вие си гарантирате не само намален разход на гориво и вредни емисии, но и сравнително повишена мощност на двигателя.

Как да познаете дали дюзите или инжекторите са замърсени и имат нужда от почистване?

Това е един сред най-често задаваните въпроси от притежателите на дизелови автомобили.

За да избистрим всички ваши съмнения, по-долу сме изброили едни от най-ключовите и критични дори признаци за замърсени дизелови дюзи или инжектори:

  • Нестабилност/колебания при ниските обороти
  • Прекъсване при ускорение на автомобила
  • Засилен разход на гориво безпричинно
  • Осезаемо намалена мощност на автомобила
  • Проблеми при запалването на автомобила
  • Увеличение на вредните емисии

Цена за почистване на дизел дюзи

В случай, че сте забелязали някой от гореизброените признаци за проблем с дизеловите дюзи, горещо ви препоръчваме да се обърнете към нашите специалисти в София Дизел Център. Напомняваме ви, че ние сме единственият оторизиран сервиз в България за ремонт, проверка и рециклиране на дизелови помпи и дюзи. Нашият център притежава възможно най-съвременната технологична база – работим бързо, качествено и с изключителен професионализъм и прецизност.

Освен това, при нас можете да разчитате на точно и детайлно тестване и почистване на всички модели дизелови дюзи за директно впръскване с ултразвук и флуш. Дюзите се почистват внимателно със специални препарати, след което се проверяват отново от опитни специалисти.

За разлика от масовите евтини машини и вани за почистване на дюзи, нашият дизелов център ползва възможно най-съвременните, модерни и доказали качеството и ефективността си средства, които ни позволяват да работим бързо, надеждно и ефикасно.

При необходимост от почистване на дизелови дюзи с ултразвук, не се колебайте да потърсите нашите услуги.


Благодарение на София Дизел Център

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
YouTube